Visie en missie

Hallo daar!
Mijn naam is Miriam, moeder van 2 (b)engeltjes en sinds april 2021 officieel werkzaam als coach.

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang, wat ik altijd met plezier heb gedaan.
Nu onze eigen (b)engeltjes wat ouder worden, wilde ik een gekoesterde droom uit laten komen. Anderen helpen..
In mijn werkzame jaren in de kinderopvang kreeg ik vaak opvoedkundige vragen vanuit ouders en leraren. Wat vond en vind ik het fijn om mee te zoeken naar een antwoord, een helpende hand te kunnen bieden bij de zoektocht naar wat werkt en het kind, of zelf het gehele gezin vanuit haar eigen kracht te zien groeien.
Om mij hier verder in te specialiseren ben ik begonnen met de opleiding tot kindercoach. Zo kan ik mij, naast mijn pedagogisch visie, straks nog meer verdiepen en u dus nog meer van dienst zijn.

Daarnaast heb ik uit eigen ervaring mogen leren wat het betekent om het financieel niet makkelijk te hebben. Dit was voor mij tevens ook een fijne ervaring, omdat ik mijzelf kon verdiepen in zaken waar ik voorheen niks van af wist.
Inmiddels is dit bij ons verleden tijd en straalt de toekomst ons tegemoet, maar ik weet en besef mijĀ  dagelijks hoeveel mensen dit geluk (nog) niet hebben.
Er komen maandelijks alleen maar huishoudens bij, bij wie het water aan de lippen dreigt te staan.
Juist omdat ik zelf heb ervaren hoe dit voelt en hoe het voelt wanneer het water weer zakt, ben ik de opleiding tot budgetcoach gaan volgen om ook hier anderen in te kunnen begeleiden.
Inmiddels ben ik gediplomeerd budgetcoach en wat vind ik het fijn om nu als Praktijk Meer Coaching te mogen bewegen om u te ondersteunen.

Praktijk Meer Coaching, waarin ik net dat beetje meer wil geven aan coaching. Niet enkel het begeleiden bij de hulpvraag, maar ook kijken naar het geheel.
Want wanneer een traject tot een goed eind wordt gebracht, wanneer een ander weer het licht kan zien, meer rust ervaart en de harmonie binnen een huishouden is herstelt, geeft mij dat ook net dat beetje meer warmte en weet ik dat zij een fijner leven tegemoet gaan. Daar doe ik het voor!

Mocht u kiezen voor een van de diensten van Praktijk Meer Coaching, of zelfs het all-for-one pakket, kunt u rekenen op:

  • Mijn tijd en volledige aandacht.
  • Vertrouwen in elkaar.
  • Volledige discretie, alles wat door u wordt gedeeld, wordt volledig vertrouwelijk verwerkt en bewaart volgens de geldende regels van de AVG-wet.
  • Kennis en kunde van de aangeboden diensten welke steeds zal worden vernieuwd en uitgebreid.
  • Een fijne samenwerking met een coach die bereikbaar is wanneer u haar nodig heeft.
  • Heldere, duidelijke tarieven, geen kleine lettertjes, wel passend in uw situatie.
  • Een klachtenprotocol volgens de geldende regels van de beroepsverenigingen waar Praktijk Meer bij is aangesloten.